pm-installation-installation-

El installationer til ethvert behov

Har du brug for en el installation – så tilbyder PM Installation erfarne elektrikere, der gerne hjælper med både store og små el installationer. Vi tilbyder almene el installationer, industri- og landbrugsinstallationer, alarmanlæg, belysning, hvidevarer, centralstøvsuger, renovering, kameraovervågning og meget mere.

Derudover har vi stor erfaring med nye og smarte systemer som intelligent belysning, LED belysning og LeveTec gyllealarmer.

Intelligent House Concept:

IHC – samler hele hjemmets elinstallation i én intelligent løsning. Systemet kan styres over din mobil og tilpasse lys, varme, alarmsystem og meget mere efter dine behov.

Zenzehome:

Zenzehome er svaret, hvis du ønsker en intelligent elinstallation uden større renovering. Det er en strømbesparende intelligent elinstallation, der kan bruges til allerede eksisterende byggeri uden større renoveringer.

LED belysning:

LED belysning er en energirigtig og økonomisk løsning. LED spots har en enormt lang levetid sammenlignet med en halogenpære.

LevelTec gyllealarmer:

LevelTec gyllealarmer giver dig mulighed for at overvåge din gylletank og begrænse skaderne ved gylleudslip. PM Installationer hjælper dig gerne med vejledning og installation.

 

Har du brug for hjælp til andre opgaver, kan du altid kontakte PM Installation for vejledning og et uforpligtende tilbud. Vores erfarne elinstallatører hjælper dig gerne til den bedste løsning for dig.