pm-installation-installation-

Intelligent belysning med IHC

Skal du have monteret belysning eller foretaget en elinstallation? Måske skulle du overveje en intelligent løsning. Hos PM installationer tilbyder vi Intelligent House Concept løsninger, bedre kendt som IHC. Konceptet samler hele husets elinstallation i én samlet og intelligent løsning. Derfor er konceptet særligt velegnet for nybyggere eller i forbindelse med en totalrenovering.

Hvorfor IHC?

Med IHC samles alle hjemmets el systemer til ét samlet system som styres af en controller i systemets centrum. Herefter er det fantasien der sætter grænserne. En samlet styring af husets kredsløb sikrer imod overbelastning og uhensigtsmæssigt strømspild. Med derudover kan systemet programmeres til at imødekomme dine individuelle behov.

Systemet sammenkobler netværk og strøm, og revolutionerer måden vi bruger strøm i hjemmet. Man kan eksempelvis indstille lyset i stuen til forskellige lysscenarier som administreres fra mobiltelefonen. En intelligent tyverialarm kan administreres fra telefonen, eller aktiveres automatisk når hjemmet forlades. Systemet kan styre husets varme, og programmeres til, at varmen slukkes automatisk hvis alle forlader et rum. Der er desuden mulighed for at lave udgange med flere forskellige funktioner, eksempelvis kan internet, telefon, radio og tv komme fra samme stik. Et IHC giver helt nye niveauer af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet.

Hør nærmere om IHC

Der er enormt mange muligheder i et IHC system, og derfor tilbyder vi gerne uforpligtende rådgivning om systemet. PM installationer holder til i Ørbæk nær Nyborg – men vi arbejder på hele Fyn. Uanset hvor i landet du befinder dig skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 65 98 14 96, og høre nærmere om mulighederne i et IHC system.