pm-installation-raadgivning-

Vi tilbyder kvalificeret rådgivning

Det er altid en god idé at få professionel el rådgivning og vejledning af erfarne elektrikere – inden man går i gang med elektriske installationer. På den måde undgår man, at der senere opstår irriterende og vanskelige konflikter – eksempelvis mellem elinstallationer og indretning.

PM Installationer er et erfarent installationsfirma med fokus på service og sikkerhed 

I alt, hvad vi foretager os. Vi tilbyder rådgivning og hjælper dig gerne med at afdække behov og ønsker til elektriske installationer – helt fra starten.

Med over 35 års erfaring indenfor el installationer og el rådgivning deler vi gerne ud af vores viden, så du får den absolut bedste løsning til dit hjem eller erhverv – helt uden unødvendige komplikationer eller overraskelser senere i forløbet.

Det kan betale sig med tidlig el rådgivning fra PM Installation – både i forhold til nybygning og renovering.

Vores elektrikere er dygtige, engagerede og stabile – de er højt kvalificerede og har relevante uddannelser – ligesom de hele tiden holder sig opdateret på nye teknologier for altid at kunne tilbyde kvalificeret rådgivning indenfor elinstallationer.

Vi er Lekon certificeret. Hvad betyder det for dig og din tryghed?

  • PM Installationers forretningsområde er beskrevet i et kvalitetsstyringssystem, som lever op til den gældende lovgivning på området
  • Virksomheden er i besiddelse af de nødvendige kompetencer i forhold til forretningsområdet
  • PM Installationer bliver efterprøvet, så der kan foretages en vurdering af, hvorvidt virksomheden kan leve op til intentionen i systemet

Derfor kan du trygt ringe til os. Vi rådgiver og giver gerne uforpligtende tilbud. Vores dygtige og høflige personale tilbyder service på hele Fyn – så det er let for dig.

Uanset om du har brug for rådgivning til almene elinstallationer eller en mere avanceret installation, skal du endelig kontakte os.