pm-installation-installation-radiator

Solceller - en god investering

Med solceller får du ægte grøn energi – der både er CO2-neutral og bidrager til at reducere udledningen af drivhusgasser. Samtidig vil solceller ofte være en god økonomisk investering.

Solceller producerer strøm af solens stråler – og er populært til både nybyggeri og energirenoveringer.

Et solcelleanlæg er det miljøbevidste valg, der også giver mening økonomisk

Allerede efter cirka to års drift har dit solcelleanlæg produceret den samme mængde elektrisk energi, som blev brugt til at fremstille anlægget. Efterfølgende er solcelleanlægget kun en gevinst for miljøet – i mange år frem.

PM Installationer leverer solceller fra anerkendte leverandører – så kvaliteten er i top. Vi har stor erfaring og gennem årene har vi hjulpet mange godt på vej.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning? Du kan altid ringe på 65 98 14 96 eller skrive en mail til os. Vi deler gerne ud af vores erfaringer og giver et uforpligtende tilbud.

Den store fordel ved solenergi er, at man benytter sig af vedvarende energi. Det er både støjfrit, driftsikkert og forurener ikke.

Et solcelleanlæg – der producerer den strøm et hjem har brug for – kan allerede have tjent sig selv hjem på 10 år. Derefter er strømmen gratis.

Der er mange fordele ved at bruge solen som energikilde

  • Solenergi er en ubegrænset ressource
  • Kan gøre dit hjem selvforsynende
  • De sikrer en fast energipris
  • Solcelleanlæg er CO2-neutrale
  • Ingen lugt og støj
  • Holder i mange år