pm-installation-installation-radiator

Fornuftige besparelser med en varmepumpe

Overvejer du en varmepumpe i dit hjem eller erhverv? Varmepumper kan både give dig gode besparelser i økonomien og samtidig spare miljøet for unødig belastning. En varmepumpe er en fornuftig løsning på flere punkter.

Vil du gerne spare penge på el eller har du måske et oliefyr, der er dyrt i drift? Så kan en varmepumpe være den perfekte løsning for dig. Varmepumper udnytter luftens naturlige varme til at producere behagelig varme til dit hjem – året rundt. Det er billigt og miljørigtigt.

Ønsker du en varmepumpe eller søger du råd og vejledning?

Hos PM Installationer har vi stor erfaring med installation af varmepumper og hjælper dig gerne med at træffe det rette valg for netop dig. Du kan altid kontakte os for vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Hos PM Installationer kan du både vælge varmepumper, der kører fra luft til luft – og varmepumper, der kører fra luft til vand. Den bedste løsning for dig afhænger af dit konkrete behov. Hos PM Installationer hjælper vi dig med glæde til at finde den helt rette varmepumpeløsning – I fællesskab med dig vurderer vi, hvilket anlæg der passer bedst til dit hjem og dine behov.

Du kan stole på os

Med mere end 35 års erfaring inden for el installationer og anden elektricitet er PM Installationer eksperter på området.

Vores dygtige og tværfaglige medarbejdere kan løse alle former for opgaver – lige fra opsætning af varmepumper til mere avancerede elinstallationer.

Vi kører rundt på hele Fyn for at hjælpe dig. Hos PM Installationer deler vores seriøse og kvalitetsbevidste ansatte gerne ud af viden og erfaring – ønsker du vejledning eller et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.